Nieuws

De Voorjaarsfair 2015: voor elk wat wils!

Ook dit jaar kent De Voorjaarsfair een grote variëteit aan standhouders met een scala aan producten en diensten. Zo zijn er dit jaar kramen met handgemaakte houten producten, brocante en curiosa, landbouwminiaturen, streekproducten, sieraden, tuinmeubelen, speelgoed en kinderkleding. Daarnaast is er een ambachtelijke zalmrokerij en kunt u genieten van een demonstratie glasblazen. Kortom, De Voorjaarsfair heeft voor elk wat wils. Jij komt toch ook?

- 23 mei 2015 -

 


 

De Voorjaarsfair 2015: kinderactiviteiten

Evenals voorgaande jaren heeft De Voorjaarsfair niet alleen aan volwassen wat te bieden. Ook kinderen kunnen hier een leuke dag uit hebben! Dit jaar zijn er voor de kinderen onder andere (knutsel)workshops georganiseerd, kunnen zij zich uitleven op het springkussen of de trampolines, kunnen zij zich vermaken in het speelweitje, kunnen ze gaan quad rijden, pony rijden of gebruik maken van de skelterbaan. Veel van de kinderactiviteiten zijn gratis!

- 18 mei 2015 -

 


 

De Voorjaarsfair 2015 komt dichterbij... 

Met nog minder dan een maand te gaan, zijn alle commissies druk bezig met de (laatste) voorbereidingen van De Voorjaarsfair. Ook het onder de aandacht brengen van De Voorjaarsfair bij het publiek hoort daarbij. In het kader daarvan is vandaag bij de rotonde van Maartensdijk een groot spandoek geplaatst. De Voorjaarsfair 2015 wordt vanaf vandaag dus letterlijk groots onder de aandacht gebracht.

 - 9 mei 2015 -

 


 

De Voorjaarsfair 2015: helikoptervlucht

Op De Voorjaarsfair 2015 zijn weer een tal van activiteiten te doen en demonstraties te zien. Heb je altijd al eens een helikoptervlucht willen maken? Dit is mogelijk op De Voorjaarsfair 2015. Verder kun je boogschieten, quadrijden, een rondleiding op een boerderij krijgen, naar een demonstratie glasblazen gaan en meedoen aan de familie speur- en puzzeltocht! Kortom, voor elk is er wat wils!!

- 4 mei 2015 -

 


 

De Voorjaarsfair 2015: nieuwe standhouders!

De Voorjaarsfair 2015 kenmerkt zich door een grote variëteit aan standhouders. Cadeauartikelen, etenswaren, sieraden, kaarten, CD's, kinderkleding, speelgoed en tuinmeubelen, dit is slechts een kleine opsomming van het assortiment. Een volledig overzicht met de standhouders is te vinden op de pagina Standhouders. Opnieuw reden genoeg om op zaterdag 30 mei 2015 een kijkje te komen nemen!

- 27 april 2015 -

 


 

De Voorjaarsfair 2015: een nieuwe locatie!

De Voorjaarsfair vindt dit jaar voor het eerst plaats in Hollandsche Rading (nabij Maartensdijk). Een locatie die nog meer aansluit bij het concept van De Voorjaarsfair! Deze landelijke locatie ligt op en om een agrarisch bedrijf en parkeergelegenheid is dichtbij en gratis. Reden genoeg om op zaterdag 30 mei 2015 een kijkje te komen nemen!

- 18 april 2015 -